0

Allt du behöver veta för att göra en lasergraver från skrot

June 28, 2022

Kolla in Einstein-huvudet som [Sebastian Müller] etsade på locket på sin räknare med en lasergraver som han gjorde från början. Vi tror att han gjorde ett fantastiskt jobb med byggnaden, men vi är ännu mer förvånad över det arbete han satt i att dela de tekniker som han brukade rädda och återställa alla komponenter. Det är en idealisk resurs som borde vara ganska lätt att anpassa sig till olika modeller / tillverkarkälla.

Han använde en gammal skanner och en gammal skrivare för huvuddelen av delarna. Dessa båda ursprungligen inkluderade stegmotoraktiverade gantries, som drar ihop för att bilda X- och Y-axlarna i sin frankensteinlasergraver. När delarna kom ihop började han på kontrollelektroniken som inkluderar ett par EasyDriver Stepper-motorbrädor och en Arduino.

Vid den här tiden tog han enheten för en testkörning, fäste en markör till vagnen för att använda den som en pennplotter. Efter att ha satts i en fast prestanda vid denna [Sebastian] flyttades för att tillsätta i laserdioden. Han täcker hur man kör dioden, liksom kontaktpunktjustering i fantastiska detaljer. Det verkar som att hans hemsida har samma innehåll som de instruktioner som är kopplade ovan men vi ville lämna länken bara i fallet.