0

Utsmyckning av din Android -enhet med en mängd fantastiska widgetar

April 21, 2023

All nöje ligger i nyhet och förändring. Utan vilka dessa saker kan vi fantastiska och olika världen smaka inaktuell. Denna universella önskan om nyhet och att få mycket mer av en sak är en vanlig egenskap som vi alla delar som människor. Om du inte byter telefon- eller surfplatta -enhet ofta varannan månad, kan du bli uttråkad av samma användargränssnitt, hemuppstart, lagerwidgetar och även funktionerna som frestade dig att välja den enheten när du köper den.

Eftersom det inte är möjligt för många av oss att fortsätta byta telefon bara för en smakbyte, har vi tagit ut ganska logiska sätt att ge en ny känsla till den enhet vi äger genom anpassning. Det är denna medfödda önskan efter nyhet och förändring som får oss att prova en mängd olika saker på våra digitala följeslagare. Vi försöker olika fall och fortsätter att söka efter nya tapeter, lanseringar, ikonuppsättningar, teman, widgetar och så vidare.

De som har förankrat sin Android -enhet och installerat en anpassad återhämtningsförsök anpassade ROM: er, använder användning ett tag i tur och ordning och utropar sedan: “Åh, jag har fått tillräckligt med det!” Fantastiska widgetar, bakgrundsbilder och lanseringar är de mest populära sakerna för att förbättra telefonens skärm. Widgetar är en viktig del av Android som inte bara förbättrar dess kapacitet utan också gör att den ser vacker ut.

Vår kärlek till nya och fantastiska widgetar verkar aldrig mätt och det är därför det alltid finns plats för en ny bra widget -app. Pimp din skärm med widgets app är ett kraftfullt paket med widgetar för Android -telefoner eller surfplattor. Det innehåller en mängd olika widgetar som CAM används för att försköna din enhets skärm.

Klocka och väderwidgets: tunnlinje, digital, c-rörelse, ultraljud, antik, ordlig

Batteridget

Handy Växelwidgets: Wi-Fi, Bluetooth, GPS, ljusstyrka, tyst läge, flygläge, rotationslås, vibration på/av

På ovanstående skärmdumpar kan du ta en titt på bara några av många widgetar från den här appen. Widgetarna finns i olika storlekar och flera av dem kan till och med vara ännu mer anpassade. Pimp din skärm med widgetar är inte en helt gratis app men den har prissatt mycket låg kostnad på Google Play. Genom att spendera cirka $ 1 får du ett stort gäng på 25 widgetar.

Ge den här appen en virvel om du älskar anpassning och har en stor känsla av skönhet.

[GooglePlay URL = ””]